Tarvitsetko apua tilaukseen tai muuhun liittyen?

Ammattitaitoinen tiimimme palvelee sinua mielellään kaikissa autonhoitoon liittyvissä kysymyksissä! Tältä sivulta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sekä yhteystietomme. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitatteko tuotteet kaikkialle Suomeen?

Kyllä! Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Suomeen. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat nauttia ostoksistaan missä päin Suomea tahansa. Toimitusaika ja -kustannukset voivat vaihdella sijainnin mukaan.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Kyllä! Kaikilla tuotteillamme on palautusoikeus. Voit palauttaa meille tuotteesi 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita. Lisätietoja palautuskäytännöstämme löydät verkkosivuiltamme tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten tuotteita kuuluu käyttää?

Löydät tuotteistamme käyttöohjeet, jotka antavat yksityiskohtaiset käyttö- ja sekoitusohjeet oikeanlaiseen käyttöön. Lisäksi verkkosivuillamme kunkin tuotteen tuotekuvauksessa on käyttöohjeita ja vinkkejä. Suosittelemme lukemaan huolellisesti ohjeet ja tutustumaan tuotekuvausten tietoihin ennen tuotteen käyttöönottoa.

Ps. Voit ottaa myös yhteyttä asiantuntijaamme Toniin tarkempia tietoja varten: toni@autoapteekki.fi / 0449120014

Sopiiko tuotteet muuhun kuin autoille?

Kyllä! Tuotteitamme voi käyttää monilla eri pinnoilla, kunhan ne vastaavat käyttöohjeissa määriteltyjä materiaaleja. Vaikka tuotteemme on suunniteltu erityisesti autojen käyttöön, ne voivat olla tehokkaita myös muiden pintojen puhdistuksessa ja ylläpidossa. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan tuotekohtaiset ohjeet ja varmistamaan, että ne sopivat haluamallesi pinnalle ennen käyttöä.

Mikä on AutoApteekki?

AutoApteekki on täysin kotimainen ja luotettava autonhoidon verkkokauppa. Valikoimaamme kuuluu ammattilaisten suosimia hoito- ja pesuaineita, joiden avulla varmistat autosi kestävän kiillon jokaisella kilometrillä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ja parantamaan autosi ulkonäköä ja kuntoa.

Jäikö vielä kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta Usein Kysytyistä Kysymyksistä tai asiasi koskee muuta aihetta, voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä alta löytyvillä yhteystiedoilla tai yhteydenottolomakkeella. Otamme mieluusti myös palautetta vastaan!

 • Tilaus ja toimitus

  Tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä verkkokauppamme asiakaspalveluun:
  store@autoapteekki.fi

 • Tuotteiden käyttö

  Tuotteiden käyttöön ja detailing -palveluihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys Toniin:
  toni@autoapteekki.fi
  0449120014

 • Yhteistyöt

  Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä Tomiin:
  tomi@autoapteekki.fi
  0407632426

Yhteydenottolomake