AutoApteekin myymälä

MIKÄ ON AUTOAPTEEKKI JA MITÄ SIELTÄ SAA?

AutoApteekki on kotimainen autonhoidon verkkokauppa, joka tarjoaa alan ammattilaisten suosimia pesu- ja hoitoaineita sekä tarvikkeita ajoneuvojesi laadukkaaseen hoitoon.

Valikoimamme on koottu sen mukaan, mitä ammattilaiset itse käyttävät ja ovat todenneet toimivaksi työssään. Meillä asioidessasi voit siis olla varma että saat aina huippulaatua, ammattilaisten neuvoja unohtamatta.

Tutustu Instagramissa
AutoApteekin detailing-studio

DETAILING -PALVELUT

Verkkokaupan lisäksi meillä on detailing -studio Raisiossa, josta saat ensiluokkaiset palvelut ajoneuvoillesi. Palveluihin kuuluu mm. keraamiset pinnoitukset, kiillotukset, vahaukset sekä sisäpesut. Palveluistamme vastaa alan kokenut mestari Finglaze Finest.

Tutustu palveluihimme
Koch-Chemie -tuotteet

MYYMÄLÄ

Studion yhteydessä toimii myös myymälä, jossa pääset tekemään ostoksia paikan päällä. Myymälältä on saatavilla suurin osa verkkokaupan tuotteista.

Studiomyymälällä ollaan pääsääntöisesti paikalla arkisin klo 8-16. Soita tai laita viestiä Tonille tai Tomille, jos olet tulossa ostoksille!

Ota yhteyttä
 • Toni

  Huippuluokan detailing -palveluistamme vastaa Finglaze Finestin Toni. Tonilla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus autonhoidon parista. Hänen jos jonkun käsiin voit luottaa ajoneuvosi - niin autot, veneet, moottoripyörät kuin muutkin kulkuneuvot. Työ on Tonille suuri intohimo ja se todella näkyy työn jäljessä, joka on aivan ensiluokkaista. Toni on ollut suuressa roolissa myös tuotevalikoimamme kokoamisessa ja voitkin kääntyä hänen puoleensa kun kaipaat ammattilaisen neuvoja tuotteisiin liittyen.

 • Tomi

  Yrittäjämme Tomin päävastuu on hallinnossamme, sekä yritysten välisessä yhteistyössä. Tomi on ollut suuressa roolissa myös venepuolen tuotevalikoiman kokoamisessa. Tämä kaveri on aloittanut veneilyn jo ennen kuin on edes syntynyt, joten voit luottavaisin mielin kääntyä Tomin puoleen kun tarvitset neuvoja venepuolen asioissa. Hänellä on paljon tietämystä ja kokemusta myös autoista ja autonhoidosta, vaikka nämä hommat ovatkin ihan harrastuksena pysyneet.

 • Johanna

  Johanna vastaa verkkokauppamme ylläpidosta, logistiikasta sekä suurilta osin myös markkinoinnista. Johannalla on pitkä kokemus logistiikan parista ja monipuolinen osaaminen toimistopuolen asioissa. Tämä järjestelmällinen moniosaaja on lisäksi kosmetiikan formuloija, joten hänellä on tietämystä ja ymmärrystä myös tuotteiden kemiasta. Johannan puoleen voit kääntyä verkkokaupan asiakaspalvelussa, kun sinulla on kysyttävää esim. tilauksiin ja toimituksiin liittyen.

Tervetuloa AutoApteekkiin!

 • KOTIMAINEN TOIMIJA

  Täysin kotimainen pienyritys, joka ylpeänä tarjoaa laadukkaita autonhoitotuotteita niin yrityksille kuin yksityishenkilöille kaikkialle Suomeen.

 • AMMATTILAISTEN SUOSIMA

  Tuotevalikoimamme on huolellisesti valittu vastaamaan alan ammattilaisten tarpeita. Kun haluat autollesi ammattitason puhtautta ja kiiltoa, valitse AutoApteekki!

 • KOKENUTTA HUOLENPITOA

  Vaikka verkkokauppana olemme uusi markkinoilla, tiimimme koostuu alan ammattilaisista, jotka ovat toimineet autonhoidon alalla jopa yli 25 vuotta!